JoukoKullervoHeikola Meren miehellä on merta suonissaan

Kielirasismia

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän JoukoKullervoHeikola kuva
Jouko Heikola

PORILAINEN ZUNAMI
Porin mafia räjäytti kuunari Koiviston meren pohjaan 15 vuotta kestäneen kunnostuksen(oikeastaan kunnostuksen, joka alkoi jo 1983)ja uurastuksen jälkeen. Vieläkään ei ole selvinnyt miksi yhdistyksen kotikaupunki teki sellaisen ympäristö- ja kulttuuririkoksen?
Laiva oli saatu nuorten ja talkoolaisten kanssa sisältä jo kokonaan valmiiksi, ulkopuolelta puuttui enää yhden vuoden työt; betonoinnin viimestely, pintamaalaus, takapartaat, takilointi ja kansivarustelu.

TÄYSTUHO JA MERIROSVOT
Pori katkaisi 2006 yllättäen yhdistyksemme 5 vuoden määräaikaisen vuokrasopimuksen, vuotta ennen määräaikaa, ja antoi 3 kk. aikaa lähteä telakalta valtavan kaluston kanssa keskellä talvea. Telakalla oli yli 100 museovenettä, saman verran museokoneita, 30 000 merimuseo- ja muuta esinettä, parikymmentä vene- ja koneurakkaa sekä kaikki raaka-aineet ja tarvevarastot veneitä ja Koivistoa varten.
Sitten tuli virallinen häätö, Koiviston museo ja tavarat, yksityisten omaisuus ja valtavan arvokkaat esineet katosi luultavasti valvotusti varkaille paikallisen ja paikallisen poliisin suojeluksessa: Yhtään tehdyistä 45:stä rikosilmoituksesta ei tutkittu, yhteenkään virka-apupyyntöön ei vastattu? Poliisi suojeli selvästi varkauksia.
Onko tämä oikeusvaltio kotimaamme Suomi, kun kaikki piti hävittää tai jakaa tutuille ja varkaille?

PORIN JUHLAVUOSI
Porin kaupunki täytti 450 vuotta samana keväänä kun Koivisto olisi valmistunut. Pori ei koskaan tukenut tai rahoittanut Koivisto-hanketta ja päättäjien häpeä olisi ollut murskaava median edessä keväällä 2007 Koiviston kastajaisissa ja Porin 450 vuotisjuhlissa. Koivisto rakennettiin kokonaan kekseliäisyydellä, sinnikkyydellä ja älyllä yksityisin varoin. Lisäksi ilman yhteiskunnan tukea, kun taas luvialaisen Ihana rakennettiin kokonaan verovaroin ja presidentti Halosen suojeluksessa, Jazz-suhteilla "juhlakaluksi".

HALLINNOLLINEN MURHA
Kuunari Koiviston ja Reposaaren Perinnevenetelakan hallinnollisesta merirosvouksesta ja henkisestä murhasta on kuitenkin selvitty jotenkuten. Siitäkin huolimatta vaikka monet perheet hajosivat, ihmisiä joutui hoitoon, osa mielisairaalaan ja moni yritti tai aikoi tehdä itsemurhan. Sosiaaliviranomaiset tai krisiapu eivät tulleet auttamaan.
Ennalta järjestetyissä oikeuden päätöksissä Kuunari Koivisto Yhdistys ja kaikki yksityiset luonnollisesti hävisivät juttunsa. Nettiin värvättiin herjakirjoittajat ja syytteitä oikeuteen satelee vieläkin mahdollisimman korkelta tasolta, virkamiehiltä- ja viranomaisilta.

JOHTOPÄÄTÖKSIÄ
Mitä muuta johtopäätöstä tästä tositapahtumasta voisi vetää kuin seuraavaa: Porissa toimii hyvin organisoitu hyvävelijärjestelmä, jota voi hyvällä syyllä kutsua suomalaiseksi, porilaiseksi mafiaksi. Se on Porin Jazzien ansiota. Yhteydet ylettyvät ylös asti!
Mitään ei tässä karmeassa ja mielivaltaisessa, pelonsekaisessa hävitystouhussa jätetty Koivistosta, siihen hankitusta omaisuudesta eikä telakastamme jäljelle. Koivisto oli sentään, ja on vieläkin meren pohjassa maatessaan hylkynä, ainoa Suomessa rakennettu suuri puinen purjelaiva ja maailman suurin ferrobetonilla suojattu puualus, joka on vielä jäljellä. Kaiken lisäksi se oli sisältä jo saatu valmiiksi! Nyt tämä nuorten ja talkoolaisten kunnostama arvoalus makaa Luvialla meren pohjassa tyhjäksi kaluttuna ja tavarat merirosvottuna rikoksen uhrina!

PORIN TEKO ON HÄPEÄKSI KOKO SUOMELLE
Porin kaupunki ei edes häpeä tekoaan, vaan rakensi tekojensa peitoksi lumelomakylän telakkamme päälle ja yhdessä upottajakunta Luvian kanssa Ihana- puukaljaasin peittääkseen rikoksensa. Sen puuveneen kehutaan olevan koko Satakunnan, Porin ja Luvian "lippulaiva", vaikka on pieni 17 metrinen replika oikeasta veneestä. Koivisto on 48 metrinen purjelaiva!
Me muut joudumme kantamaan Porin puolesta häpeää, ja myös tuskaa Porin mafian rikoksista ja kaupungin sairaasta teosta vielä kauan. Saamme kertoa lapsillemme ja lapsenlapsillemme perintönä "oikeusvaltio" Suomesta

KORKEAMMAT VIRANOMAISET JA PIENEN OIKEUS
Kaikille Poria ja Porin käräjiä korkeammille viranomaisille on kerrottu meitä kohdanneesta onnettomuudesta ja kadotuksesta, mutta ilman vastauksia tai oikeutta. Oikeutta emme ole saaneet, koska Porin mustekalan mafia-lonkerot ulottuvat kaikkialle. Ylös valtionhallintoon asti! Porin Jazz onkin ollut Porille oivallinen kulttuuritapahtuma päättäjien tapaamisiin ja samalla tutustuttaa maan korkeimmat viranomaiset toisiinsa veljellisiksi ja sisarellisiksi kumppaneiksi, osaksi maan hyvävelijärjestelmää ja suomalaista mafiaa.. Pienellä ei ole tässä maassa valtaa eikä varoja olla oikeassa. Tässä suomalaisessa "oikeusvaltiossa", joka saa EU-maista eniten moitteita EU:n tuomioistuimelta..